Vi utför en rad olika tjänster till våra kunder. 

Dessa tjänster presenteras vidare på vår hemsida. Gemensamt för alla tjänster är att vi i princip alltid arbetar med löpande priser (dock med avsteg avseende rullande gräsklippningar). Orsaken till att vi vill jobba med löpande priser är att det alltid är ett mer rättvisande pris för både oss och kunderna. Om vi ska sätta ett fast pris måste vi ta höjd för olika risker vilket gör att vi lägger på 25-50% för att täcka denna risk. Vi ställer oss frågande till varför ni som kunder ska betala så mycket extra för ett jobb? Med ett löpande pris där vi kontinuerligt för diskussion kring hur arbetet går så får ni alltid koll på kostnaden och ni betalar endast för det jobb vi utför. Naturligtvis gör vi en kostnadsuppskattning så ni vet ungefär vad det kommer kosta.

Gräsklippning

En av våra populäraste tjänster är att vi klipper gräset åt våra kunder. 

Trädgårdsskötsel

En trädgård består ofta till största del växter av olika slag. För att må bra samt att trädgården ska se vårdad ut behöver dessa växter skötas. 

Yttre Förvaltning

För de kunder som vill ha en helhetslösning avseende skötsel av sin trädgård erbjuder vi Yttre Förvaltning. 

Vinterskötsel

För bostadsrättsföreningar, företag, entreprenadföretag, mm erbjuder vi möjlighet att hjälpa till med vinterskötsel.

Trädgårdsanläggning

Vi på Solmark Trädgårdsskötsel har stor erfarenhet av att förvandla trädgårdar till den oas som kunden önskar. 

Inför Bostadsförsäljning

Står ni inför en försäljning av bostaden är det lika viktigt att tänka på hur trädgården ser ut som hur huset ser ut på insidan.