11 banner

Gräsklippning


klippareAtt anlita Solmark Trädgårdsservice för att få gräsmattan klippt är ett klokt val, både prisvärt och bra med tanke på miljön.

Kontinuerlig gräsklippning är mycket enkelt. Vi kommer enligt avtal utan att ni måste kontakta oss och vi klipper er gräsmatta enligt överenskommen intervall. Ni behöver inte ens vara hemma – vi har alla maskiner med oss.
Om du åker på semester några veckor över sommaren så kan Solmark Trädgårdsservice sköta din trädgård under tiden du är borta.

Det viktigaste för oss är att ni är nöjda med det arbete som utförs. Gräsklippningen kommer vid behov att kompletteras med trimning för bästa resultat. Tomten kommer därmed att få ett helt nytt helhetsintryck och det syns direkt att det är proffsigt utfört.


Om du väljer kontinuerlig gräsklippning är det väldigt lätt att ha kontroll på kostnaden då det innebär ett fast pris per klippning. Kostnaden varierar givetvis beroende på tomtens karaktär. Oftast handlar det om en kostnad på 280 kr/klippning för en normalstor tomt i ett villaområde plus maskin- och bilkostnad.

Den slutgiltiga kostnaden brukar landa på ca 4 000 kr * för en hel säsong och då behöver ni inte lägga ut kostnader för bensin och service på den egna gräsklipparen. Du behöver inte ens fundera på om den startar!

*Säsongserbjudande! För de kunder som under sommarsäsongen utnyttjar tjänsten kontinuerlig gräsklippning bjuder vi på kostnad för bil- och maskin. Priset för hela säsongen blir ungefär 3 500 kr. Erbjudandet gäller för de som tillhandahållits utskickat reklamblad eller bor inom utdelningsområde.

Högst upp

Kundomdömen

alt-icon

Nöjd kund

"Ni vinner mycket på att vara ödmjuka och trevliga!"

alt-icon

Nöjd kund

"Det är guld värt att komma hem och gräsmattan är klippt, Lyx!"

 • ”Trevliga killar som kommer och klipper, bra bemötande.”

  Lilly Svensson
 • ”Ni briljerar, år efter år! Tack!”

  Lina Nielsen
 • ”Bra kundbemötande, rimliga priser och trevlig personal.”

  Thomas Manhem
 • ”Personalen är mycket vänlig och tillmötesgående och utför sitt arbete till stor belåtenhet.”

  Sven Borg
 • ”Toppen! Högsta betyg.”

  Tommy Borg
 • ”Mycket bra, Lyhörda och serviceminded.”

  Åkerlind
 • ”Trevlig och glad personal. Möjlighet att få andra trädgårdsarbeten utförda är mycket positivt.”

  Curt Gustafsson
 • ”Trevliga pojkar som klipper. De lyssnar på kunden.”

  Elisabeth Pettersson
 • ”Solmark trädgårdsservice är serviceinriktade och pålitliga. Helt enkelt ett lätt sätt att hålla trädgården skött och få tid över till annat!”

  Karin Axelsson